برخی بلاگرها انگل های مجازی هستند/ تشکیل کارگروه برای ساماندهی
«علی طحان زاده» در گفتگو با رضوانیون گفت:در عصر تکنولوژی اینترنت، فضای مجازی جزو لاینفک زندگی ما شده است، عده ای برای اینکه بتوانند کسب درآمد کنند به این فضا متوسل شده اند، در ابتدا فضای مجازی محفلی برای چت کردن و گفتگوهای دوستانه مطرح می شد اما رفته رفته این فضا به محلی برای به اشتراک گذاشتن نمایش روزمرگیها و زندگی شخصی افرادی شده که در دنیای مجازی به دنبال کسب درآمد بیشتر و دیده شدن از ارتش مجازی شان لایک دریافت می کنند و هیچ قانونی برای رسیدگی به امور آنها وجود ندارد.
وی اظهارداشت:بلاگرها تبدیل به الهه های فضای مجازی شده اند که اغلب در فضای بیقانون و رهای این روزها میتازند و هیچ قانونی نیز برای رسیدگی به امور آنها وجود ندارد، این خصوصیت کلی شان است؛ موبایل به دست از خودشان و یا زندگیشان فیلم میگیرند، به اشتراک میگذارند و از صبح تا شب درحال استوری گذاشتن برای مخاطبانشان هستند.
طحان زاده ادامه داد: بلاگر، واینر، اینفلورنس هنرمند نماهایی هستند که در فضای مجازی و از جمله اینستا گرام برای جذب فالور دست به هر کاری می زنند، تولید محتواهایی که اشتباه است، شوخی های جنسی، حرف های رکیکی که فقط برای جذب فالور بیشتر زده می شود.
این فیلمساز اظهارداشت: کرونا و مجازی شدن فعالیت مدارس موجب شد تا نوجوانان زیادی به سمت گوشی های هوشمند هجوم بیاورند و الان نوجوانان زیادی در فضای مجازی هستند و عده ای فکر می کنند این شغل خوب است و درآمد دارد، درحالی که این بلاگرها فقط به دنبال فالورگیری جهت گرفتن تبلیغات هستند تا درآمد زایی داشته باشند.
وی بیان کرد: برخی از این افراد انگل های مجازی هستند که با حاشیه سازی به هر قیمتی بازدیدهای خود را بالا می برند؛ این افراد در چند مرحله جلو می روند و این افراد فرهنگ را با محتواهای غلط و اشتباه زیر سوال می برند، ما یک کشور اسلامی هستیم متاسفانه این فضا به گونه ای است که هر کسی میتواند یک کلیپ بگیرد و ضبط کند و در اینستاگرام قرار دهد و اصلا مهم نیست که محتوای آن چه بلایی بر سر نوجوان و جوان و حتی مردان و زنان می آورد و متاسفانه نه نظارت و نه برخوردی صورت می گیرد.
طحان زاده ادامه می دهد: شاخ های مجازی هنرمندنماهایی هستند که درک درستی از بازیگری و فن بیان ندارند و تولید محتوا نمی دانند، فقط به دنبال جذب فالوور برای کسب درآمد خود هستند؛ باید نظارتی صورت گیرد و صفحات همه این افراد باید بسته شود، پلیس فتا برخی موارد را برخورد کرده است اما نیاز به تشکیل کارگروهی است تا این صفحات ساماندهی شود و اگر برخورد قاطع صورت گیرد دست و پای این افراد جمع خواهد شد وما شاهد حضور این افراد در فضای مجازی نخواهیم بود.
وی اظهارداشت: حرف دل من هنرمند به عنوان فیلم ساز این است که ما ملت امام حسین هستیم و ۸۰ میلیون نفر دلهایشان برای امام حسین (ع) می تپد لذا نباید اجازه دهیم که هر اراجیفی که انگل های مجازی می سازند، به خورد کودک و نوجوان ما بدهد.
این فیلمساز می افزاید: پشت پرده این قضیه تبلیغات گرفتن، به قیمت های هنگفت می باشد، متاسفانه برند های معروف ما با پرداخت مبالغ هنگفت از این بلاگر ها استفاده می کنند تا کالای خود را به فروش برسانند، این افراد با صفحات خود موجب تغییر در رفتار و پوشش و گفتار فرزندان و خانواده های ما شده اند و فرهنگ را به سخره گرفته اند. رفتار و پوشش و گفتار آنها در رفتار و پوشش فرزندان و خانواده های ما تاثیرات منفی به همراه داشته است.
طحان زاده می افزاید:هنرمندان خاک صحنه خورده اند و سالها زحمت کشیده اند و برای ساخت فیلم حتما باید از ارشاد مجوز دریافت کنن، حال این افراد در فضای مجازی بدون هیچ نظارتی کلیپ هایی می سازند که اکثریت بر خلاف موازین اسلامی و موجب هنجارشکنی شده است حتی برخی از این افراد زندگی های زیادی را به ورطه ناوبدی کشاندند و صفحات آنها آسیب های اجتماعی فراوانی به همراه داشته اند.
وی تاکید کرد: به عنوان یک فیلمساز از رئیس جمهور به عنوان رئیس شورای عالی فضای مجازی میخواهم که جلو این انگل های فضای مجازی را بگیرند، اینها موجب تغییر شیوه رفتار نوجوانان شده اند، بلاگرها راه صد ساله را می خواهند یک شبه به هر قیمتی طی کنند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0